Webshop Go to English search menu
2310

Ultra Tan XR Original

Ultra Tan XR Original är en serie av högkvalitativa lysrör speciellt utvecklade och optimerade för Ultra Tans solarier och med den
maximala mixen av UVA och UVB för olika marknader. Med XR 800 High Power var Ultra Tan först med att lansera ett lysrör som är aktivt inom det ljusområde då kroppen genererar D-vitamin. I dag är vi fortsatt ensamma om att ha dokumenterat detta genom mätningar hos Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, SP.

XR 800 High Power Original är speciellt utvecklat för en optimerad bruningseffekt i UV-typ 3-marknaden som vi har i Norden och är det bästa valet för alla dina Ultra Tan solarier. Röret kombineras i flera solarier med Ultra Tan Extender s.k. spaghettirör och Sun2 T1 HP-lampor. Ultra Tan XR High Power Original lysrör finns i flera längder och effekter.
Ultra Tan XR 600 är det starkaste generella ersättningsröret för 100W solarier i enlighet med Strålsäkerhetsmyndighetens föreskrifter. Ultra Tan XR 600 är därmed godkänt i alla i marknaden förekommande 100W solarier.

I Sverige har vi föreskrifter som säger att maximal soltid när en solstudio är obemannad, är 15 minuter. Därför har vi ytterligare förfinat XR 800 High Power och förändrat balansen i fosforen och därmed ökat effektiviteten i röret med 25 %. Vi kallar det TeTi Value Optimized Tanning.