Webshop Go to English search menu

Registrering

Fyll i samtliga företag- och personuppgifter nedan. Ange därefter vilken solariemodell /solariemodeller du har med samtliga serienummer (har du fler av samma solariemodell, fortsätt bara skriv i serienummer-rutan med kommatecken emellan) och vi skickar certifikatet via e-post eller post (valfritt) tillsammans med SSM’s obligatoriska anslag i A3. Om du saknar eller är osäker på vilken rörbestyckning du ska ha, anger du det så skickar vi korrekta rörbestyckningsdekaler. Observera att alla solarier inte kan certifieras därför att de inte uppfyller gällande krav. Du kommer även att få en dekal att sätta på din solstudio som visar att du har certifierade solarier. Kontakta gärna din säljare om du har frågor.

Certifikat, rörbestyckningsdekal, solschema med hudtyp, SSM’s informationstavla och Certifieringsdekal, kostar totalt 175 SEK, exkl moms.

Företag:


Fakturaadress:


Postnummer:


Postadress:


Förnamn:


Efternamn:


Organisationsnummer:


E-postadress:


Mobil:


Det solarium/de solarier som jag vill certifiera är (kryssa för i listan nedan):
Paragon Serienummer: 
ICE Serienummer: 
Red Savina Serienummer: 
Zenith 1.0 Serienummer: 
Zenith 2.0 Serienummer: 
Gecco HP Serienummer: 
Gecco SP Serienummer: 
Chilli HP Serienummer: 
Chilli SP Serienummer: 
Tower of Power Serienummer: 
Tower of Power, Silver Selection Serienummer: 
Source of Light Serienummer: 
Professional Serienummer: 
Silver Edition Serienummer: 
M45 Serienummer: 
M63 Serienummer: 
Jag önskar rörbestyckningsdekal Serienummer: 
Mitt solarium finns inte med i listan ovan Serienummer: 


Fyll noggrant i ovanstående uppgifter så skickar vi Ditt certifikat tillsammans med:
  • Soltidsschema för respektive hudtyp
  • Rörbestyckningsdekal
  • SSMs nya informationsskylt

Pris: 175 kr
Beställ gärna till en ram för certifikatet så att du snyggt informerar dina kunder om att du är certifierad (godkänd) Solstudio. Beställ på www.ultratan.se/webshop

Skicka beställning

FAKTA

15 min soltid
SSM (Strålsäkerhetsmyndigheten) har enligt föreskrifter som gäller från och med 1 februari respektive 1 september 2013 (det senare datumet gäller för dig som överklagat med fullmakt till SSF), beslutat att maximal godkänd soltid per solning då solariet är obemannat, ska vara 15 minuter. Nuvarande soltidsschema är kopplat till solariets prestanda och till de rör det är godkänt med och gäller därför även i fortsättningen och behöver inte bytas  – även om maximal soltid när solariet är obemannat är 15 minuter. Om du vid alla tider avser att ha solariet obemannat och du för enkelhetens skull vill ha ett soltidsschema som är maximerat till 15 minuter så ber vi dig kontakta oss. Ett nytt soltidsschema kostar 30 kronor och skickas som via e-post eller per post.

ror
Lysrör
Som alltid är det viktigt att man använder sig av godkända lysrör med korrekta x/y-koder. Ultra Tan har marknadens absolut bredaste sortiment av godkända, högkvalitativa original- och ersättningslysrör till samtliga i marknaden förekommande solariefabrikat och modeller. Vi levererar alltid våra lysrör tillsammans med korrekt Soltidsschema och Rörbestyckningsdekal för det antal lysrör och den typ och fabrikat av solarium din beställning avser. Vi garanterar då att solariet vid varje tillfälle uppfyller samtliga krav i SSMs föreskrifter och att du kommer ha korrekta underlag att presentera för miljöinspektören vid kontroll. Vid nybeställning medföljer dessa alltid gratis!  För beställning eller mer information ring 0492-164 00 eller e-posta på info@ultratan.se

Skyddsglasögon
De nya föreskrifterna säger att man ska erbjuda skyddsglasögon som man kan se igenom. I vår produktserie Sun2 har vi tagit fram Sun2 Goggles i 3 olika modeller och prisklasser.
Beställ i web-shopen, www.ultratan.se eller kontakta din säljare på telefon 0492-164 00

Sun2 Goggles